hae nyt töihin infraonelle!

Kiinnostaako uudet tuulet kasvavassa maarakennusyrityksessä? Etsimme nyt InfraOne Oy:lle työpäällikköä, vastaavaa mestaria tai työmaamestaria sekä kaivinkoneen perämiehiä. 
 
Meillä pääset töihin kasvavaan yritykseen nuorekkaaseen ja innostavaan työilmapiiriin. Pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työtiimiä. Meillä työntekijät viihtyvät, ja ovat kiinnostuneita siitä mitä tekevät. Lupausten pitäminen ja rehti meininki kuuluvat meidän jokapäiväiseen arkeemme. Meillä tehdään töitä aina tosissaan, muttei kuitenkaan hampaat irvessä. Meillä työkalusto on modernia ja laadukasta. 

Tutustu tältä videolta tarkemmin Infraoneen työnantajana ja yrityksenä:

 

 

Tuleva tiimisi on asiansa osaavia ammattilaisia, pärjäät ja viihdyt varmasti. Lue lisää alta tehtävistä ja hae nyt!
 
HUOM. Haku on päättynyt!
 

rakennus_infraone_kuva_1200x800

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Työpäällikkönä pääset vastaamaan kerrostalo- ja toimitilarakennusten pohjatyöprojektien läpiviennistä, vastaavien mestareiden kanssa, urakkalaskennasta luovutukseen ja saat itsenäisen vetovastuun eri työmaista. Lue lisää ja hae:

HUOM. Haku on päättynyt!
infraone_kuva1

Työmaamestari

Etsimme vastaavaa mestaria tai työmaamestaria. Meillä pääset vastaamaan kerrostalo- ja toimitilarakennusten pohjatyöprojekteista ja saat itsenäisen vetovastuun eri työmaista. Tutustu työhön ja hae nyt:

HUOM. Haku on päättynyt!
infraone_kuva2

KAIVINKONEEN PERÄMIES

Perämiehen työhön kuuluu erilaiset maanrakennusta avustavat työt, kuten putkiasennukset ja tiivistykset, kaivinkoneen avustavat työt ja rakennusten ulkopuolisten putkien asennukset. Lue lisää työstä ja hae heti:

HUOM. Haku on päättynyt!

Infraone tekee pohjarakentamista teollisuus- ja asuinrakennusten maarakennuskohteissa, infrarakentamista tie-, katu- ja yhdyskuntateknisissä kohteissa, pohjanvahvistus stabilointi- ja paalutustöissä sekä suunnittelun ohjausta, kuten pohjatutkimuksia, perustamistapalausuntoja sekä konsultointia.

Toteutamme hankkeet luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. 
Työt tehdään kerralla suunnitelmien mukaisesti, yhteistyössä työmaan muiden toimijoiden kanssa. Kunnioitamme ympäristöä kaikessa toiminnassamme. Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme ovat alansa huippuammattilaisia. Kalustomme on modernia, työmaillamme on käytössä mm. 3D-koneohjausjärjestelmät. Palvelemme asiakkaitamme tinkimättömällä asenteella oli sitten kyseessä pieni tai iso hanke. Meiltä saat kokonaisvaltaiset ratkaisut aina suunnitelunohjauksesta vihertöihin saakka.
 

Kotisivu: infraone.fi