Oletko teknisesti taitava, ratkotko mielelläsi ongelmia ja saatko asiakkaan työvälineet toimimaan?

InfoCare erottautuu vakaana monien mahdollisuuksien työpaikkana asiakaslähtöisille ICT-asiantuntijoille. Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä tehtäviä, rennolla meiningillä ja kaverien tuella höystettynä.

Asiantuntijamme loistavat loppukäyttäjän arjen tukemisessa esimerkiksi päätelaitehallinnassa ja käyttötuen palveluissa. Meillä viihdytään pitkään – tervetuloa joukkoon!

 

Etsimme jatkuvasti  IT-tuen osaajia mm seuraaviin rooleihin: 

SERVICE DESK ASIANTUNTIJA

Service Desk asiantuntijana vastaanotat, käsittelet ja ratkot InfoCaren yritysasiakkaiden palvelupyyntöjä. Tarjoat teknistä tukea pääasiassa loppukäyttäjien työasema- ja mobiilipäätelaiteympäristöön sekä ohjelmistojen ongelmiin liittyen. Työtä tehdään puhelimen ja sähköpostin lisäksi erilaisilla moderneilla etähallinta- ja valvontatyökaluilla. Työssä pääset monipuolisesti mukaan asiakkaiden jatkuvan palvelun tuottamiseen ja kehittämiseen.

Jätä avoin hakemus

LÄHITUKIHENKILÖ 

Lähituen asiantuntijana työnkuvaasi kuuluu tyypillisesti käyttäjien opastusta, käyttäjien erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomista sekä koneiden ja yhteyksien asentamista käyttökuntoon. Työskentely tapahtuu asiakasrajapinnassa, joten tehtävä edellyttää hyviä kommunikointivalmiuksia suomen ja englannin kielellä. Pidämme tärkeänä myös oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti.

Jätä avoin hakemus

IT-ASENTAJA  /  ROLL-OUT

IT-asentajan tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus sekä työasemien ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta. 

Jätä avoin työhakemus


Lauri työskentelee infocarella ict specialistina

_lauri_juntunen_1

Lauri on työskennellyt InfoCarella Barona IT:n työntekijänä alkukeväästä 2018. Hän työskentelee lähituen tehtävissä InfoCaren asiakkaan tiloissa yhdessä yhdeksänhenkisen tiimin kanssa. Heidän työnsä on auttaa asiakasyrityksen työntekijöitä tietokoneiden käytössä. Käytännössä Lauri ja muu tiimi ovat tietokoneiden asiantuntijoita, ja he auttavat käyttäjiä kaikissa tietokoneisiin liittyvissä asioissa, mitä ikinä niissä nyt voikaan olla.

Usein he ratkovat erilaisia ongelmatilanteita ohjelmiin ja työkaluihin liittyen, mutta myös käytännössä korjaavat ja vaihtavat rikki menneitä tietokoneen osia sekä opastavat käyttäjiä uuden koneen käyttöönotossa. Nykypäivänä tietokone on monen ihmisen työkalu, jolla he hankkivat elantonsa – Laurin ja muun tiimin tehtävänä on varmistaa työntekijöiden työkalujen toiminta parhaalla mahdollisella tavalla.

Laurin mielestä parasta InfoCarella työskentelyssä on kivat työkaverit ja esimies, jolta saa aina tarvittaessa tukea. Laurin mielestä Barona IT:llä työskentely on ollut ihan mukavaa, eikä hänellä ole mitään valittamista: “Olen suositellut Barona IT:n työpaikkoja myös kavereilleni, sillä asiat ovat toimineet helposti. Voin hyvillä mielin suositella työllistymistä Barona IT:lle.”

Lue lisääMIKSI LiitTYÄ osaksi INFOCAREN ASIANTUNTIJATIIMIÄ

 

icon-_0001_Vector Smart Object
Saat huippukollegat ja täyden tuen työskentelylle asiantuntevalta tiimiltä ja esimieheltä.
icon-_0003_Vector Smart Object
Henkilöstö on listannut InfoCarella työskentelyn parhaiksi puoliksi mm. hyvän työilmapiirin, itsenäisyyden & joustavuuden.
tyotehtavat
Pääset työskentelemään monipuolisesti teknisen tuen parissa etätuen tai lähituen tehtävissä.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa:
Mikael Korpi, Recruiter: puh 040 740 5135 - sähköpostitse mikael.korpi@barona.fi        


ic_logo

InfoCare on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan kokonaispalveluiden tarjoaja. Tuotamme IT-elinkaaripalveluita yrityksille koko Suomessa maan kattavasti yli 30 vuoden kokemuksella. InfoCare toimii pohjoismaissa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa kumppanuuksien kautta. Haluamme sinut meidän osaavaan ja koulutettuun yli 130 henkilön joukkoon Suomessa.