<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
kuntarahoitus-banneri-it

Huomisen finanssialan tekijät haussa

Oletko rahoitusalan ammattilainen varustettuna intohimoisella kehittämisotteella ja erinomaisilla yhteistyötaidoilla? Haluatko olla kehittämässä tulevaisuuden finanssipalveluita ja -ratkaisuja hyvällä porukalla? Etsimme nyt uusia vahvistuksia Business Information Solutions -yksikköömme.

Business Information Solutions -yksikkömme koostuu alan kovimmista ammattilaisista ja haluamme haastaa sinut mukaan. Meillä pääset aidosti haastamaan itsesi ja kehittymään ammatillisesti kansainvälisessä sekä vastuullisessa ympäristössä. Tutustu avoimiiin työpaikkoihin ja tule rakentamaan kanssamme kestävämpää huomista.

 

Millaista on työskennellä Kuntarahoituksessa?

”Isompiin organisaatioihin verrattuna monet asiat etenevät ketterästi ja hallinnollinen rakenne on suoraviivainen.”

"Ihmiset sekä liiketoiminta ovat keskiössä. Välineinä meillä on data, kehittämisen menetelmät sekä teknologiat. On mielenkiintoista seurata aitiopaikalta, mitä mahdollisuuksia uudet teknologiat sekä kasvava tietointensiivisyys tarjoavat ja erityisesti olla viemässä niitä käytäntöön."

”Työyhteisönä Kuntarahoitus on yhteisöllinen ja aktiivinen. Tänne on helppo hypätä sekaan uutena työntekijänä.”

Osastonjohtaja Mikko Jouhtio sekä Business Solution Managerit Jani Laisi ja Noora Huhtio kertovat tiimistään ja siitä, miksi Kuntarahoitus tarjoaa erinomaisia urahaasteita. Lue lisää täältä.

miksi meille kannattaa tulla töihin?

Kuntarahoituksen kehitysportfoliosta ja teknologiapalveluista vastaava Business Information Solutions -yksikkömme etsii uusia vahvistuksia. Tutustu alla oleviin rooleihin ja tule mukaan kehittämään finanssialan tulevaisuutta kanssamme.

VAIKUTA YHTEISKUNTAAN

Kuntarahoituksella pääset vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan. Kuntarahoitus on Suomen ainoa rahoituslaitos, joka on keskittynyt rahoittamaan muun muassa kuntasektoria ja yleishyödyllistä asuntotuotantoa.

 

TOIMITILAT HELSINGIN YTIMESSÄ

Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat Kampissa, aivan Helsingin ytimessä.

RAHOITUSALAN KILPAILUKYKYISET TYÖSUHDE-EDUT

Avoimet työpaikat

Kuntarahoitus_Logo_white

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista, mutta organisaatio on silti ketterä ja tehokas. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet uralla kehittymiseen koulutuksen avulla.

Etsimme joukkoomme asiakaslähtöisiä, uusiutumiskykyisiä ja yhteistyöhaluisia osaajia, jotka ovat innostuneita antamaan oman panoksensa Kuntarahoituksen yhteiskunnallisen tehtävän edistämiseen. Asiakaskuntamme on suomalainen, mutta toimintaympäristömme globaali ja siksi monet työtehtävistämme ovat hyvin kansainvälisiä.

Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja avoimuus.