Pian taas hullutellaan – Hullut Päivät hakee työntekijöitä

Kuvittelepa millaista olisi olla osa hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, jonka avulla legendaaristen Stockmannin myymälöiden arki muuttuu kuin taikaiskusta miksipä muuksi kuin Stockmannin Hulluiksi Päiviksi!

Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas syksyllä ja juuri sinun työpanosta kaivataan. Kannattaa hakea heti, sillä paikat täytetään sitä mukaan kun hakemuksia saapuu! Haemme syksyn Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin ja varastotyön pariin.

Mukana tarjonnassa on myös Food Market Herkun paikat!

1200x628_hullut_paivat (1)

TAVARATALOT PÄÄKAUPUNKISEUTU
HELSINKI / ITÄKESKUS / JUMBO / TAPIOLA:
Hakemukset ovat umpeutuneet - kiitos!

FOOD MARKET HERKKU PÄÄKAUPUNKISEUTU:
Hakemukset ovat umpeutuneet - kiitos!

VARASTO TUUSULA:
Varastotyöntekijä
Hakuaika 7.8.-30.9.2019

Työskentely Hulluilla Päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä työssä sinä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hulluilla Päivillä saat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää, mistä sinut on tehty. 

Hullut-päivät-Barona-Opteam-rekry-syksy-2018

"PARASTA HULLUILLA PÄIVILLÄ TYÖSKENTELYSSÄ OLI YHTEISÖLLISYYS JA HYVÄ MEININKI." 
Hilla, Stockmann, Jumbon Hullut Päivät-työntekijä

"HULLUJEN PÄIVIEN AIKAAN PÄÄSEE IHAN ERI MAAILMAAN."
Janne, Stockmann, Itäkeskus myymäläpäällikkö

"OLKAA YLPEITÄ HULLUJEN PÄIVIEN TYÖKOKEMUKSESTA JA KERTOKAA SIITÄ TYÖELÄMÄSSÄNNE."
Seija, Barona, myynti ja kauppa asiakkuusjohtaja


Hullut_paivat_palkitut.jpg

Barona rekrytoi valtakunnallisesti myös Stockmannin Hullujen Päivien syksyn 2018 kampanjatyöntekijät. Lue lisää palkintogaalasta, jossa palkittiin työntekijöitä, jotka olivat kukin suoriutuneet kiitettävästi syksyn kampanjasta.

Hullut_paivat_palkinto3

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Hulluilta Päiviltä työntekijät saavat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää, mistä heidät on veistetty. 

Hullut_paivat

Huhuu, eikö sopivaa työpaikkaa löytynyt? Voit Hullujen Päivien lisäksi tutustua Baronan muuhun tarjontaan. Meillä on vapaana yli 500 avointa tehtävää ympäri Suomen.


Hullut Päivät sai alkunsa keväällä 1986 hieman erinäköisenä kuin nykyään. Tuon vuoden kampanjavärinä ei ollut vielä keltainen, vaan somistus ja mainosvärit olivat riemunkirjavia. Myöskään haamua ei vielä käytetty mainonnassa. Jo ensimmäisillä Hulluilla Päivillä tunnelma oli kuitenkin kohdallaan, ja asiakkaat löysivät heti uuden jännittävällä tavalla markkinoidun kampanjan. Mainokset herättivät ihmisissä uteliaisuutta ja houkuttelivat paikan päälle katsomaan, mistä oikein on kyse.

http://www.stockmanngroup.com/fi/hullut-paivat