Pian taas hullutellaan – Hullut Päivät hakee työntekijöitä

Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas keväällä 2020! Haemme kampanjan ajaksi ahkeria ja iloisella asiakaspalveluasenteella varustettuja apulaisia, jotka ovat valmiita hyppäämään mukaan Hullujen Päivien hulinaan. 

Työskentely Hulluilla Päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Hulluilla Päivillä saat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää, mistä sinut on tehty. Hae mukaan osaksi hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, ja tule kokemaan, kuinka legendaaristen Stockmannin myymälöiden arki muuttuu kuin taikaiskusta Stockmannin Hulluiksi Päiviksi!

Tutustu avoimiin tehtäviin ja hae pian, sillä parhaat paikat täytetään sitä mukaan kun hakemuksia saapuu!

 


Hullut-päivät-Barona-Opteam-rekry-syksy-2018


"Parasta Hulluilla Päivillä työskentelyssä oli yhteisöllisyys ja hyvä meininki."

- Hilla, Stockmann, Jumbon Hullut Päivät-työntekijä

"Hullujen Päivien aikaan pääsee ihan eri maailmaan."

- Janne, Myymäläpäällikkö, Stockmann Itäkeskus

"Hulluilta Päiviltä saa mahtavaa työkokemuksesta ja siitä kannattaa ehdottomasti kertoa työelämässä."

- Seija, Asiakkuusjohtaja, Barona Myynti ja Kauppa


Hullut Päivät sai alkunsa keväällä 1986 hieman erinäköisenä kuin nykyään. Tuon vuoden kampanjavärinä ei ollut vielä keltainen, vaan somistus ja mainosvärit olivat riemunkirjavia. Myöskään haamua ei vielä käytetty mainonnassa. Jo ensimmäisillä Hulluilla Päivillä tunnelma oli kuitenkin kohdallaan, ja asiakkaat löysivät heti uuden jännittävällä tavalla markkinoidun kampanjan. Mainokset herättivät ihmisissä uteliaisuutta ja houkuttelivat paikan päälle katsomaan, mistä oikein on kyse.

http://www.stockmanngroup.com/fi/hullut-paivat