New call-to-action
pikaopas rekrytointiin

NÄIN AUTAMME ASIAKKAITAMME

Oli kyseessä yksittäinen projekti tai suurempi kokonaisuus, pystymme luomaan teidän tarpeisiinne sopivan palvelumallin. Alla muutamia esimerkkejä missä kaikessa voimme olla avuksenne. Kerromme mielellämme lisää.

REKRYTOINNIT

Toteutamme rekrytoinnit joustavasti ja turvallisesti hyödyntäen omaa teknologiaamme, kuten RechRight videotyökalua. Tavoitamme haluamanne kohderyhmän tehokkaasti erilaisia rekrymarkkinoinnin ratkaisuja hyödyntäen.

HENKILÖSTÖ-VUOKRAUS

Löydämme oikeat tekijät nopeasti helpottamaan äkillistä työvoiman tarvettanne. Olemme kokenut ja luotettava henkilöstövuokrauksen kumppani joka huolehtii myös hyvästä työntekijäkokemuksesta.

ulkoistus

Tarjoamme monipuolisia ulkoistamisen palveluita eri veloitusmalleilla asiakaslähtöisesti. Meillä on vahvaa kokemusta etenkin sisälogistiikan ja toimisto- ja asiakaspalvelutyön ulkoistuksista. Ulkoistamisessa on erityisen tärkeää rakentaa aito kumppanuus asiakkaan kanssa.

KOULUTUS JA KEHITYS

Tytäryhtiömme Saranen kouluttaa yli 7000 työntekijää vuosittain mm. verkon kautta virtuaalisia oppimisympäristöjä hyödyntäen. Teemme myös yhteistyötä koulutusverkostojen ja julkisen sektorin kanssa. Tutustu myös Arffmanin palveluihin >>