<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne - Henkilöbrändin merkitys rekrytoinnissa ja työnantajakuvan kehittämisessä

Kuinka henkilöbrändäys ja rekrytointi liittyvät toisiinsa? Kuinka henkilöbrändiä voi hyödyntää työnhaussa ja rekrytoinnissa? 

Osaavista asiantuntijoista käydään kovaa kamppailua eri aloilla. Yhä useampi yritys panostaa yrityskulttuurin kehittämiseen ja työnantajamielikuvan hiomiseen, jotta saisi houkuteltua alan huippuosaajia tiimiin.

Tässä webinaarissa käsitellään useasta eri kulmasta henkilöbrändien merkitystä suhteessa rekrytointiin hyvin rennossa, mutta lennokkaassa ilmapiirissä.

Kesto:

  • 55 minuuttia

Keskustelemme webinaarissa:

  • Mitä henkilöbrändi tarkoittaa ja miksi se ymmärretään usein väärin?
  • Kuinka henkilöbrändit voivat parantaa työnantajamielikuvaa?
  • Miten henkilöbrändi auttaa työnhaussa?
  • Kuinka rekrytoija / rekrykonsultti voi hyödyntää henkilöbrändiä työssään?
  • Kuinka henkilöbrändi rakennetaan?

Webinaarissa esiintyvät:

Ville Tolvanen, Founder Digitalist Network
Ville tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016)

Tom Laine, Social media recruitment & employer branding trainer, www.somehow.fi
Tom Laine on Suomen johtava sosiaalisen median rekrytoinnin ja some-työnhaun kouluttaja ja kirjailija sekä Linkedin asiantuntija. Tom oli joulukuussa 2016 Rise Globalin "Top 100 HR influencers" listan no. 4.

Tuomas Haapsaari, Marketing Director, Barona
Tuomas Haapsaari on moderni markkinointijohtaja ja myynnin kehittäjä. Hän on vienyt useiden yritysten markkinoinnin mitattaviin huipputuloksiin digitaalisten menetelmien avulla.

Ville-Tom-Tuomas.jpg