<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne: moderni hakijamarkkinointi onnistuneen rekrytoinnin takeena

Älykäs hakijamarkkinointi lääkkeeksi yrityksiä vaivaavaan osaajapulaan

Mikäli taistelet osaajapulan kanssa, niin tämä on se webinaari, joka sinun kannattaa katsoa!

Taistelemme koko ajan kiihtyvällä tahdilla parhaista työntekijöistä. Hakijasaatavuus on muodostunut monelle yritykselle pullonkaulaksi koko yritystoiminnan kasvulle.

Parhailla osaajilla on yhä enemmän vaihtoehtoja pöydällä työpaikan valintaan ja markkinasta löytyy yhä vähemmän vapaana olevia aktiivisia työnhakijoita. Tästä syystä pelkät perinteiset rekrytoinnin keinot eivät enää tuota riittävää tulosta rekrytoinnin onnistumiselle.

Vain pieni osa työntekijäpotentiaalista etsii aktiivisesti työpaikkoja ja näin ollen löytää avoimen työpaikkanne. Kuitenkin passiiviset työnhakijat ovat ihan samalla tavalla tavoitettavissa, kunhan tietää siihen keinot.

Käymme webinaarissa läpi kehittämämme prosessin, jonka avulla tavoitamme jatkuvasti passiivisia hakijoita.

Webinaarista saat mukaasi:

  • Modernin rekrymarkkinoinnin prosessin
  • Konkreettisia esimerkkejä, kuinka tavoitat niitäkin hakijoita, jotka eivät työpaikkailmoitusten perässä teille löytäisi
  • Tuoretta näkemystä hakijamarkkinoinnista
  • Varmuudella parempia tuloksia tulevissa rekrytoinneissa


Webinaarissa esiintyvät:

Tuomas Haapsaari, Markkinointijohtaja, Barona

Tuomas "Tome" Haapsaari on intohimoinen modernin markkinoinnin kehittäjä. Tome näkee markkinoinnissa tällä hetkellä valtavan muutosvaiheen ja uskoo itse vahvasti markkinoinnin tuloksellisuuteen ja mitattavuuteen liiketoiminnan kasvattamisessa. Tomen vaiherikas ura on ohjannut hänet Baronalle johtamaan modernin markkinoinnin kehitystä. Hänen ajatusmaailmaansa ohjaa usko siihen, että melkein mikä vain on saavutettavissa kunhan vain motivaatiotekijät ovat kohdallaan.

Valtteri Karjula, Markkinoija ja kirjoittaja, Barona

Valtteri on uskomaton tarinankertoja ja liveblogaaja. Valtterin kyky napata sekunneissa kiinni olennaisempaan ja kirjoittaa esimerkiksi tapahtumista upeita tiivistelmiä, tekeekin miehestä Suomen parhaimman livebloggaajan. Sanonta “Kynä on miekkaa mahtavampi” näyttäytyy todeksi hänen kohdalla. Kirjoittamisen lisäksi Valtteri tekee myös aktiivista myyntiä ja markkinointia Baronalla.


Lataa tallenne ja opit varmasti uutta modernista rekrymarkkinoinnista!

Moderni hakijamarkkinointi Moderni hakijamarkkinointi