<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Onko aktiiviurasi jo takanapäin, mutta haluat silti uusia haasteita elämääsi? Toivoisitko toteuttavasi vielä unelman, johon tarvitset lisätuloja? Haluatko palata työelämään omilla ehdoillasi?

Baronan Nestor-palvelu tarjoaa joustavaa työntekoa työelämän konkareille.

Baronan Nestorit työskentelevät esimerkiksi kaupan alalla erikoiskaupan, palvelutorimyynnin ja hyllytyksen parissa, sekä logistiikan ja teollisuuden tehtävissä. Meillä töiden yhteensovittaminen muun elämän kanssa on helppoa; kauttamme on mahdollista tehdä keikkavuoroja esimerkiksi parina päivänä viikossa.

Toiset työntekijöistämme hyödyntävät vankkaa ammattitaitoaan tutun toimialan parissa, ja toiset ovat puolestaan hypänneet kokeilemaan aivan uusia työtehtäviä. Katsomme aina yhdessä työntekijän kanssa sopivan toimialan ja tehtävän, johon oma kokemus, osaaminen ja motivaatio sopisi. 

Työkeikkojen tekeminen Baronan kautta on helppoa: päivität käytettävyyskalenteriisi ajankohdat, joina haluaisit työskennellä, ja saat meiltä työvuoroehdotuksia sinulle sopivista vuoroista. Lisäksi voit varata työvuoroja itsenäisesti järjestelmämme kautta. Valitset itse mitkä keikat otat vastaan, joten pystyt työskentelemään joustavasti silloin kun sinulle sopii.

Oletko sinä Baronan uusi Nestor-työntekijä?

  • Aktiiviurasi on jo takanapäin, mutta haluaisit vielä jatkaa työelämässä tehden esimerkiksi pari työvuoroa viikossa
  • Haluat työskennellä joustavasti ja valita työvuorot omien aikataulujesi puitteissa – käytettävyyskalenterin hallinnointiin ja työvuorokalenterin päivittämiseen tarvitset perusosaamista tietokoneen käytöstä
  • Työskentelet mielelläsi useissa eri toimipisteissä ja lähdet rohkeasti myös sinulle uusiin työpaikkoihin
  • Sinulta löytyy aiempaa kokemusta tai olet kiinnostunut kassatehtävistä, asiakaspalvelusta, logistiikasta tai teollisuudesta. Työmahdollisuuksia voi aueta erilaisissa yrityksissä, joten kerrothan hakemuksessasi minkä alan tehtävistä olet kiinnostunut!