BARONA FLEXILTÄ JOUSTOA TYÖELÄMÄÄN

Jos on tahtoa on työtä. Kun työskentelet meillä Barona Flexissä, eivät työt lopu kesken. Pääset tekemään töitä erilaisissa yrityksissä muun muassa muuttohommissa, kalusteasennuksessa, elintarviketyöntekijänä ja rengasasentajana. 

Tarjoamme matalan kynnyksen keikkatyötä kiinnostavissa asiakasyrityksissämme.  Meillä asenne on ratkaisevassa roolissa: emme katsele koulupapereiden perään, vaan keskitymme osaamiseen ja yksilölliseen potentiaaliin. Voit tehdä meillä töitä hyvin joustavasti, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme sinulle töitä joko ympäri vuoden tai halutessasi myös lyhytaikaiseen tarpeeseen. Meillä vallitsee rento ilmapiiri, jossa on helppo onnistua, kehittyä ja nauttia työstä. Olet sitten etsimässä lyhyempää sesonkityötä tai vaikka osa-aikaista työtä opiskeluiden oheen, me Flexillä räätälöimme juuri sinulle sopivia töitä juuri silloin, kun sinulle sopii. 

Katso Barona Flexin avoimet työpaikat täältä

 

Etsimme työntekijöitä muun muassa seuraaville aloille:

Varastotyöt

Elintarvikeala

Muuttotyöt

Kalusteasennus

Kuorma-auton kuljettaja

Rengastyöt

 


 

Barona Flex -Työntekijäkokemuksia

Katso tästä kokemuksia työskentelystä muuttomiehenä Martelalla Barona Flexin kautta:

  

 Työntekijätarinat

 

Maria on viihtynyt keikkahommissa jo 5 vuottakeikkatyo_barona_flex_uratarina_varastotyot_rengastyot

Lukioikäisenä Barona Flexin keikkatöissä aloittanut Maria on ehtinyt tehdä paljon erilaisia keikkatöitä. Kokemusta on kertynyt muuttohommista, varastotöistä, rengassesongista, rahankäsittelystä, inventoinnista, hyllyttämisestä ja elintarviketöistä. Tuleville keikkatöitä pohtiville Maria kertoo, että mukaan kannattaa lähteä rohkeasti, mikäli omasta elämästä löytyy joustoa.

”Tämä on nuorelle hyvä vaihtoehto nähdä, millaisia töitä oikein on", Maria kertoo.

Lue lisää keikkatyön konkarin kokemuksista blogistamme!

 

 

TÖIDEN PERÄSSÄ MUUTTANUT ALEKSI PÄÄSI KOKEMAAN ERILAISIA TÖITÄ BARONA FLEXILLÄFlex_barona_keikkatyo_rengassesonki_kosmetiikka-ala_600x600

Töiden perässä pääkaupunkiseudulle muuttanut Aleksi työllistyi Barona Flexille keikkatyöläiseksi. Uratarinassa Aleksi kertoo kokemuksistaan eri töistä ja Barona Flexin toiminnasta. Aleksi työllistyi lopulta Barona Flexin kautta vakituiseen työsuhteeseen yritykseen, jossa hän teki keikkaa.

”Keikkatöissä pääsee kokeilemaan sellaista, jota ei ole aiemmin tehnyt. Jos se osoittautuu sellaiseksi, mitä ei halua tehdä, niin työstä pääsee kunnialla irti. Ja jos työ osoittautuu sellaiseksi, mitä haluaisi tehdä enemmän, niin sitä voi sitten hakeutua tekemään vakituisemminkin”, Aleksi kertoo kokemuksesta.

Lue Aleksin kokemuksista rengassesonkityöntekijänä ja kosmetiikka-alan massanvalmistajana blogistamme!

 

 

Eeva kerrytti opiskeluaikanaan arvokasta työkokemusta Barona Flexilläbarona_flexi_uratarina_keikkatyo_elintarvikeala_elintarviketyontekija_kosmetiikkaala_eeva_pieni

Opiskelujen lomassa töitäetsinyt Eeva löysi alaansa vastaavia keikkatöitä ja kerrytti jo opiskeluaikanaan arvokasta työkokemusta. Eevan mielestä keikkatyö on hyvä tapa tehdä töitä opiskelijana ja samalla kartuttaa työkokemusta. Eeva lopulta myös eteni keikkatyöpaikallaan uusiin rooleihin Barona Flexin avulla.

”Esimerkiksi opiskelijana se on tosi helppo työjärjestely. Opiskelijana on hyvin hankala saada osa-aikaista työsuhdetta." 

Lue Eevan kokemuksista keikkatyöntekijänä elintarvike- ja kosmetiikka-alalla blogistamme!

 

 

TYÖNTEKO ELÄKKEELLÄ TOI BRITTALLE UUDEN URANFlexi_keikkatyo_elake_tyot_britta

Britta Johtela työskentelee Baronan kautta ravintolatekstiilikäsittelijänä Lindströmillä. Britta poikkeaa siinä määrin tyypillisestä baronalaisesta, että hän on ehtinyt jäädä eläkkeelle jo yhden kerran.

"Olin jo päättänyt, että en enää lähde eläkkeelle jäämisen jälkeen töihin, mutta kun mieheni meni myös työelämään, lähdin perässä. Tämä 71-vuotias mieheni työskentelee myös Baronan kautta, mutta toki logistiikan toimialalla."

Lue miten Brittan uusi ura ravintolatekstiilikäsittelijänä käynnistyi Barona Flexin kautta blogistamme!

 

  

Katso Barona Flexin avoimet työpaikat täältä

 

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Kotisivu: www.barona.fi