Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia energisiä työntekijöitä erilaisiin rooleihin – liity mukaan!

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille iso ylpeyden aihe! Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä pääset osaksi viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa työntekijöistä välitetään aidosti. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kaikille ihmisille; tule tekemään kanssamme tätä arvokasta työtä!

Juuri nyt avoimena olevat tehtävät:

Hae pian mukaan
Katso alta, millaista on työskennellä Fitness24Sevenillä!
 

TUTUSTU MEILLÄ TYÖSKENTELYYN


”Salivastaavana toimiminen on rikastuttanut elämääni paljon. Tuntuu ihanalta saada vastuuta salivastaavan työn muodossa. Meillä on tiivis työporukka, johon voi aina luottaa ja jotka auttavat aina tiukankin paikan tullen. Asiakkaiden kanssa kuulumisten vaihtaminen ja positiiviset palautteet antavat uskomattoman määrän energiaa töiden ulkopuolellekin ja odotan aina innolla työpäivien alkua.”

Kuntokeskusvastaava Julia Turusta


Fitness24Seven_Fiiliskuva_1

SINUSTAKO UUSI FITNESS24SEVENläinen?

Tärkeintä on, että sinulla on paloa asiakaspalveluun, muiden tsemppaamiseen ja halu oppia uutta. Meillä jokainen työntekijä saa olla aidosti oma itsensä, joten tule rohkeasti sellaisena kuin olet ja anna persoonasi näkyä! Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, sillä tuemme sinua työurasi kaikissa vaiheissa ja tavoitteenamme on kasvattaa sinusta huipputekijä!

Fitness24Seven_Fiiliskuva_2

MIKSI HAKEA JUURI MEILLE?

Meillä pääset osaksi välittävää ja kannustavaa työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme paljon vastuuta. Ylläpidämme henkilöstömme osaamista ja yhteisöllisyyttä järjestämällä mm. koulutuksia ja erilaisia yhteisiä tilaisuuksia. Tarjoamme sinulle luonnollisesti myös kattavan perehdytyksen työtehtävään, modernit työvälineet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut.


usein kysytyt kysymykset

Tarvitseeko minulla olla työkokemusta ryhmäliikunnasta, jotta voin hakea tehtävään?
- Gym managerin tai kunvotsalivastaavan tehtävässä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa omaa työkokemusta ryhmäliikunnasta mutta siitä ja omasta harrastuneisuudesta on ehdottomasti etua. Innostus ja halu oppia riittää!

Voinko toimia itsenäisenä freelancer-yrittäjänä?
- Gym managerinä, PTnä tai kuntosalivastaavana et voi toimia itsenäisenä freelancer-yrittäjänä vaan jokainen työntekijä palkataan yrityksen omaksi työntekijäksi. Ryhmäliikuntaohjaaja voi toimia freelancerina tarpeen mukaan.

Millaisia etenemismahdollisuuksia Fitness24Sevenillä on?

Fitness24seven on Pohjoismaiden nopeiten kasvava kuntosaliketju, joka laajentuu niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kasvun myötä motivoituneella työntekijällä on mahdollisuutta kehittyä ja edetä yrityksessä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Meille on tärkeää kehittää työntekijöitämme ja löytää tulevaisuuden talentteja talon sisältä!

Millainen palkkamalli teillä on?
- Meillä on Gym Managerin ja kuntosalivastaavan tehtävässä kiinteä kuukausipalkka tai -tuntipalkka. PT:llä ja ryhmäliikuntaohjaajilla palkka perustuu myynti- ja kokemuspalkkataulukoihin.