Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia energisiä työntekijöitä erilaisiin rooleihin – liity mukaan!

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille iso ylpeyden aihe! Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä pääset osaksi viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa työntekijöistä välitetään aidosti. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kaikille ihmisille; tule tekemään kanssamme tätä arvokasta työtä!

Juuri nyt avoimena olevat tehtävät:

Kuntokeskusvastaava Poriin, 30h/vko

Osa-aikainen kuntokeskusvastaava Järvenpäähän

Gym Manager Triplaan

Osa-aikainen kuntosalivastaava Lappeenrantaan

Osa-aikainen kuntosalivastaava Helsinkiin

Kuntosalivastaava Sörnäisiin

Hae tiimiimme täyttämällä avoin hakemus
Kerro millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut, mistä kaupungista etsit töitä ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun sinulle sopivia työmahdollisuuksia avautuu!

Hae mukaan Fitness24Sevenin tiimiin!

TUTUSTU MEILLÄ TYÖSKENTELYYN


”Salivastaavana toimiminen on rikastuttanut elämääni paljon. Tuntuu ihanalta saada vastuuta salivastaavan työn muodossa. Meillä on tiivis työporukka, johon voi aina luottaa ja jotka auttavat aina tiukankin paikan tullen. Asiakkaiden kanssa kuulumisten vaihtaminen ja positiiviset palautteet antavat uskomattoman määrän energiaa töiden ulkopuolellekin ja odotan aina innolla työpäivien alkua.”

Kuntokeskusvastaava Julia Turusta