<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Kuinka mahdollistaa Devaajien tekninen urakehitys - Case Zure


Ohjelmistokehittäjien teknisen urakehityksen tukeminen näyttelee isoa roolia niin tekijöiden sitouttamisessa kuin yksilön kompetenssin kasvattamisessa. Webinaari on osa Barona IT:n sarjaa, jossa paneudutaan devaajien sitouttamiseen ja kouluttamiseen eri yritysten kanssa. Ilmoittautumalla tähän webinaariin saat tietoa myös muista sarjan jaksoista.

Tässä webinaarissa paneudutaan devaajien tekniseen urakehitykseen ja sen tukemiseen yhdessä Zuren toimitusjohtajan Sakari Nahin kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee tukemaan oman tiiminsä teknistä urakehitystä.

Tässä webinaarissa kuulet:

  • Mitä devaajat/tekniset asiantuntijat odottavat tekniseltä urakehitykseltä?
  • Miten teknistä urakehitystä voidaan tukea työsuhteen aikana?
  • Miten kouluttamista voidaan hyödyntää osana rekrytointia?
  • Kuinka tekninen urakehitys ja sitoutuminen liittyvät toisiinsa?

Milloin:

26.3.2020 klo 13:00

Mikäli webinaarin ajankohta ei sovi sinulle, saat webinaaritallenteen sähköpostitse ilmoittautumalla oheisen lomakkeen kautta.

Webinaari on lähtökohtaisesti suunnattu kehitystiimien vetäjille, liiketoimintajohdolle sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille. Webinaari on osa Barona IT:n webinaarisarjaa, jossa paneudutaan devaajien sitouttamiseen ja kouluttamiseen eri yritysten kanssa. Ilmoittautumalla tähän webinaariin saat tietoa myös muista sarjan jaksoista.

 

ÄÄNESSÄ:

MIKAEL KORPI, TeCH RECRUITER, BARONA IT

Mikael työskentelee Barona IT:llä it-rekrytointien parissa. Hän uskoo, että rekrytoija pystyy auttamaan työnhaun lisäksi myös urakehityksen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Sakari Nahi, CEo, ZURE OY

Sakari is responsible for the quality and vision of Zure. He is a Microsoft Azure MVP. He has over 15 years of experience in designing and implementing demanding software development projects.

 

Webinaarin sinulle tarjoaa Barona IT

Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin Pohjoismaissa.