<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

I

I

I

I
I

mitä tulee ottaa huomioon liiketoiminnan laajentamisessa suomesta ruotsiin? 

Mitä tulee ottaa huomioon, kun liiketoimintaa lähdetään laajentamaan naapuriimme Ruotsiin? Minkälainen potentiaali bisnekselle ylipäätään Ruotsissa on? Miksi on tärkeää onnistua ensimmäisissä paikallisissa rekrytoinneissa?

Muun muassa näistä aiheista keskustelemassa ovat Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin johtaja Patrik Lindfors ja Baronan myyntijohtaja Dan Puha. 

 

pikakatsauksen aikaNA käymme läpi

  • Miten liiketoiminnan suunnitelmaa kannattaa lähteä rakentamaan
  • Minkälaisia eri vaihtoehtoja alkuun tulisi punnita
  • Mistä apua prosessin eri vaiheisiin
  • Mitkä ovat prosessin yleisimpiä sudenkuoppia

Webinaari on suunnattu kaikille Ruotsin markkinasta kiinnostuneille yrityksille tai yrittäjille, jotka ovat joko käynnistämässä liiketoimintansa laajentamista rajan yli tai kamppailevat kansainvälistymisen ensimetreillä.

Webinaari on julkaistu 11.5.2021 (30 min)

Kiinnostaisiko aihe myös ystävääsi? Jaa osallistumisesi ja kutsu mukaan kollegasi tai asiakkaasi! 

WEBINAARISSA ÄÄNESSÄ

Patrik Lindfors

patrik lindfors

johtaja, suomalais-ruotsalainen kauppakamari

Lindfors tukee suomalaisten yritysten etabloitumista Ruotsiin ja edistää yritysten välistä vuorovaikutusta ja verkostoitumista Suomen ja Ruotsin välillä.

 

FINSVE-logo

Dan Puha

dan puha

myyntijohtaja, barona
 

Puhalla on vuosien kokemus liiketoiminnan jalkauttamisesta, käynnistämisestä ja tukemisesta Suomesta Ruotsiin, ja on mukana tarjoamassa käytännön näkemystä ja kokemuksia matkan varrelta.

 

Barona logo blue@2x-1