<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne - Etä - ja joustotyön johtaminen

Millä tavoin etäjohtamisessa onnistuminen muodostuu yrityksen tärkeäksi kilpailukykytekijäksi? Miksi yhä useampi työntekijä etsii työnantajaa, jonka palveluksessa työskentely joustavasti on mahdollista? Kuinka hyvä johtaminen vaikuttaa yksilön työhyvinvointiin?

Webinaarissa keskitymme etä - ja joustotyön johtamiseen ja kerromme kuinka onnistut esimiehenä riippumatta siitä, missä tiimisi jäsenet istuvat. Samalla saat konkreettisia vinkkejä mm. työn ja perhe-elämän sovittamisen välille. Olipa sitten haaveissasi tehdä työsi vaikka Espanjasta käsin.

Vieraana: Ulla Vilkman, esimiestyön ja työyhteisöjen kehittäjä, Master Suomi

Isäntänä: Reeta Lehtiniemi, Concept Owner, Barona xChange

Lataa tallenne sivun laidasta löytyvästä lomakkeesta.

Webinaarissa kuulet: 

  • Miten johtaa hajautettua organisaatiota? 
  • Mitä hyötyä joustosta (esim. Baronan työhyvinvointiohjelma xChange) on työnantajalle?
  • Miksi etäjohtaminen koetaan haasteelliseksi ja miksi sitä ei kannata pelätä?

WEBINAARISSA ESIINTYVÄT

Ulla Vilkmanesimiestyön ja työyhteisöjen kehittäjä, Master Suomi

Ulla Vilkman työskentelee Master Suomella esimiestyön ja työyhteisöjen kehittäjänä ja on kirjoittanut Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016) –kirjan, joka on ensimmäinen suomenkielinen teos etätyön ja hajautettujen tiimien johtamisesta.

www.etäjohtaminen.fi / www.mastersuomi.fi

Reeta Lehtiniemi, Concept owner, Barona xChange

Reeta Lehtiniemi vastaa Baronan xChange- työhyvinvointiohjelmasta. Reetan intohimona on hyvä johtaminen ja työhyvinvointi. Reetan mielestä yksilön oma hyvinvointi koostuu itsetuntemuksesta ja omasta positiivisesta asenteesta. Omien unelmien tavoittelu on Reetan mielestä tärkeää.

Ulla_ja_Reeta_xchange.png