Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista?

Baronan kautta sinulla on väylä päästä työskentelemään DNA:n asiakaspalveluun. Hoidamme rekrytoinnit ja työsuhteet, kun taas itse työ tapahtuu DNA:n tiloissa ja johtamana.

Asiakaspalvelijamme ovat avoimia ja rentoja, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta myyntityöhön. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, halua kehittää osaamistasi ja kiireen keskellä myös paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi, tavoitteellisuutesi ja halu hoitaa asiakkaamme asiat mutkattomasti kerralla kuntoon.

DNA:n asiakaspalvelussa työskentelet itsenäisesti, saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehityksellesi. Tukenasi on laaja joukko asiakaspalvelun ammattilaisia ja hyvä me- henki. Menestyminen ja urakehitys on sinusta itsestäsi kiinni!

HAE MUKAAN TÄSTÄ!

 

 

ASIAKASPALVELIJA ON ASIANTUNTIJA

Tehtävässä palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja nykyaikaisella chatillä. Asiakkaan kysymykset liittyvät usein laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Sinun roolisi on varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle sopivat palvelut.

Hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat hänelle oikeat ratkaisut ja sopivimmat tuotteet. Olet palveluneuvojana asiantuntija, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa.

Osa hyvää ilmapiiriä on tunne vastuusta ja vapaudesta. Jokaisen työpanos on tärkeä, ja jokaisella on myös vapaus kehittää itseään.


POHJANA KIINTEÄ KK-PALKKA

Palkkauksen pohjana on TES:n mukainen kuukausipalkkaus: muu Suomi 1868 €  ja pääkaupunkiseutu 1997 €. Lisäksi voit vaikuttaa ansiotasoosi, kannuste- ja palkkiomallin kautta.

DNA:n asiakaspalvelussa on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisena, vaikkapa opintojen ohessa.


TYÖTÄ VUOROISSA JA ETÄNÄ

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 7.45 - 18.30, mutta jonkin verran on myös klo 21.15 saakka yltäviä arkityövuoroja. Lauantaina työvuorot ovat välillä klo 8.45 - 16.45.

Perheystävällisyys on DNA:lla työtapojen mutkatonta joustavuutta. Asiakaspalvelun toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Pietarsaaressa ja Taivalkoskella. Työvuorosuunnittelumme on joustavaa ja voit vaikuttaa työvuoroihisi omien toiveittesi kautta.

Meillä on käytössä myös etäpäivämahdollisuudet, jotka voivat olla mahdollisia työsuhteen edetessä. 


SINUSTAKO UUSI DNA:LAINEN?

Tervetuloa mukaan tiimiimme, otamme sinut ilolla vastaan. Lähetä siis työpaikkahakemuksesi oitis alla olevasta linkistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää yhteydenottopyynnön täältä.

Otamme mielellään yhteystietosi vastaan vaikka juuri nyt ei haluamallasi paikkakunnalla olisikaan hakua päällä, otathan siis rohkeasti yhteyttä.”

 

HAE MUKAAN TÄSTÄ!Pauliina_DNA
Lue Pauliinan uratarina palveluneuvojana
Henrik_DNA-1
Tutustu Henrikin huikeaan uratarinaan
Kristian_lauronen
Lue Kristianin mietteet palveluneuvojan työstä

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

http://dna.fi https://insights.barona.fi/kerro-kiinnostuksesi