19€ tunnissa, huikea työporukka ja arvokasta työkokemusta!

Jep, tätä kaikkea on työskentely DNA:n palvelumyyjänä. Tutustu DNA:n palvelumyyjän työhön ja puhelinpalvelukeskusten arkeen, sillä haluamme saada sinusta meille uuden työkaverin ja huippumyyjän tykättävään työporukkaan!

SIIS HÄH? 

Etsimme uusia huippumyyjiä DNA:n puhelinpalvelukeskuksiin ympäri Suomen. DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee 450 myyjää pohjoismaiden tehokkaimmassa myyntitiimissä. Aiempaa kokemusta et tarvitse, timanttinen asenne ja halu oppia korvaa puuttuvan kokemuksen.

19€/h?
Kyllä, keskituntiansio DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa on 19€/h! Palkkamalli koostuu pohjasta ja myyntien mukaan maksettavasta provisiosta ja takuutuntipalkkana maksamme ICT -alan TES:in mukaisen tuntipalkan 10,77€/h.

MITÄ?
Kontaktoimme niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita. Asiakkaan tilanteet kartoitat kokonaisvaltaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia laite ja palveluratkaisuja. Esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Kattava perehdytys ja jatkuvat myyntikoulutukset takaavat vankan perustuksen myyntiuralle.

MILLOIN?
Hommia tehdään arkisin kahdessa vuorossa 8.45 – 14.45 ja 14.30 – 20.30 sekä satunnaisesti lauantaisin 10 – 16. Siis 6h vuoro kerrallaan ja 30h viikossa.

MISSÄ?
Työt tapahtuvat DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa ympäri Suomen, toimistomme löytyvät Joensuusta, Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Rovaniemeltä, Tampereelta, Turusta sekä Vaasasta. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden työntekijävaihtoon Espanjan auringon alle Fuengirolaan.

MITÄ SITTEN TAPAHTUU?
Voit lähettää virallisen työpaikkahakemuksen alta, tai sitten kertoa ensin kiinnostuksesi täältä. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, tutustu alla oleviin videoihin kuullaksesi jo toteutuneista menestystarinoista.

HAE MUKAAN TÄSTÄ!

 

 

Klikkaa tästä jos haluat, että sinuun ollaan heti yhteydessä, ennen työhaastattelua tai hakemuksen jättämistä.


Christer_Törnqvist_DNA-1.png
Miten palvelumyyjästä noustiin DNA:n kehityspäälliköksi? Lukaise Christerin uratarina ja pääset näkemään erään urapolun.
MarkoPynnonen-DNA.png
Marko on jo kokenut baronalainen ja työskennellyt DNA:n Jyväskylän puhelinpalvelukeskuksessa vuodesta 2010 saakka.
Puhelinpalvelukeskus_jyvaskyla_dna-2.png
DNA:lla on käytössään omat myyntivalmentajat, jotka aloittavat uusien työntekijöiden kouluttamisen heti heidän aloitettuaan.

DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa. DNAlle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä.

http://dna.fi | https://www.dnamyyntitiimi.fi | https://insights.barona.fi/kerro-kiinnostuksesi