<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinaaritallenne:

KUINKA MAHDOLLISTAA DEVAAJIEN TEKNINEN URAKEHITYS - Case Ericsson


Ohjelmistokehittäjien teknisen urakehityksen ja osaamisen tukeminen näyttelee isoa roolia niin tekijöiden sitouttamisessa kuin yksilön kompetenssin kasvattamisessa. Webinaari on osa Barona IT:n sarjaa, jossa paneudutaan devaajien sitouttamiseen ja kouluttamiseen eri yritysten kanssa. Ilmoittautumalla tähän webinaariin saat tietoa myös muista sarjan jaksoista.

Tässä webinaarissa paneudutaan devaajien tekniseen urakehitykseen ja sen tukemiseen yhdessä Ericssonin Kati Ilvosen (COO Security Solutions) kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee tukemaan oman tiiminsä kehitystä uran eri vaiheissa.

TÄSSÄ WEBINAARISSA KUULET:

  • Mitä devaajat/tekniset asiantuntijat odottavat tekniseltä urakehitykseltä?
  • Miten teknistä urakehitystä voidaan tukea työsuhteen aikana?
  • Miten kouluttamista voidaan hyödyntää osana rekrytointia?
  • Kuinka tekninen urakehitys ja sitoutuminen liittyvät toisiinsa?

Saat webinaaritallenteen sähköpostitse ilmoittautumalla oheisen lomakkeen kautta. Webinaari on lähtökohtaisesti suunnattu kehitystiimien vetäjille, liiketoimintajohdolle sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille.

 

ÄÄNESSÄ:

Janne Borro, BARONA IT

Janne tekee IT-rekrytointia Barona IT:lla. Hän etsii tekijöitä niin tuotetaloihin kuin isoihin konsulttiyrityksiin. Jannen tavoitteena on löytää IT-alan osaajille kiinnostavia mahdollisuuksia ja auttaa heitä saavuttamaan uratavoitteensa.


Kati Ilvonen COO, Security Solutions, Technologies & New Businesses, Ericsson

Katilla on pitkä kokemus valmentamisesta, esimiestyöstä ja softa devaajien rekrytoinnista. Hänelle on tärkeää auttaa jokaista kehittymään omalla urallaan ja löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Kati uskoo, että jokaisessa on enemmän potentiaalia kuin he itse uskovatkaan. Kati on äskettäin itsekin aloittanut uudella alueella ja uusissa tehtävissä COO roolissa.

 

Webinaarin sinulle tarjoaa Barona IT

Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin Pohjoismaissa.