<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinaari:

KUINKA MAHDOLLISTAA DEVAAJIEN TEKNINEN URAKEHITYS - Case Digia


Ohjelmistokehittäjien teknisen urakehityksen ja osaamisen tukeminen näyttelee isoa roolia niin tekijöiden sitouttamisessa kuin yksilön kompetenssin kasvattamisessa. Webinaari on osa Barona IT:n sarjaa, jossa paneudutaan devaajien sitouttamiseen ja kouluttamiseen eri yritysten kanssa. Ilmoittautumalla tähän webinaariin saat tietoa myös muista sarjan jaksoista.

Tässä webinaarissa paneudutaan devaajien tekniseen urakehitykseen ja sen tukemiseen yhdessä Digian Senior Project Manager Marko Tuumisen kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee tukemaan oman tiiminsä teknistä kehitystä uran eri vaiheissa.

TÄSSÄ WEBINAARISSA KUULET:

  • Mitä devaajat/tekniset asiantuntijat odottavat tekniseltä urakehitykseltä?
  • Miten teknistä urakehitystä voidaan tukea työsuhteen aikana?
  • Miten kouluttamista voidaan hyödyntää osana rekrytointia?
  • Kuinka tekninen urakehitys ja sitoutuminen liittyvät toisiinsa?

Saat webinaaritallenteen sähköpostitse ilmoittautumalla oheisen lomakkeen kautta. Webinaari on lähtökohtaisesti suunnattu kehitystiimien vetäjille, liiketoimintajohdolle sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille.

 

ÄÄNESSÄ:

Tommi Vertanen, BARONA IT

Tommi työskentelee Barona IT:llä it-rekrytointien parissa. Hän on viimeisen vuoden ajan vastannut osaajalähtöisen rekrytointimallin kehittämisestä, sekä sparrannut ja haastatellut kymmeniä erilaisia asiantuntijoita ja talentteja IT-alalla.

MARKO TUUMINEN, Senior Project Manager, DIGIA

Marko on työskennellyt Digia Agile -yksikössä projektipäällikkönä sekä esimiehenä reilun kahden vuoden ajan. Markolla on lisäksi päävastuu yksikkönsä rekrytoinneista sekä prosessien kehittämisestä.

 

Webinaarin sinulle tarjoaa Barona IT

Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin Pohjoismaissa.