6 SYYTÄ HAKEA MUKAAN:

  1. Ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua ja työllistyä uuteen ammattiin

  2. Saat palkkaa koko koulutuksen ajalta

  3. Pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka

  4. Varma tulevaisuuden ala – sähköverkkojen rakentamiseen satsataan myös tulevaisuudessa

  5. Mielenkiintoiset työtehtävät sähköverkon asennusten parissa – olet arjen sankari, joka varmistaa suomalaisten kotien sähkön

  6. Olet mukana rakentamassa tulevaisuuden sähköverkkoa

 

HAE TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

Caruna_Academy_karkiryhma

TUTUSTU SÄHKÖVERKON ASENTAJAN TYÖHÖN:

Markus & lauri:

 

JUHA:

 

MARKO:

 


Lisätietoja koulutuksesta

Sähköverkkoasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Koulutuksen aikana opit oikeaoppiset ja turvalliset työskentelytavat niin vanhan sähköverkon purkamiseen kuin uuden rakentamiseen. Pääset tekemään muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennuksia ja kytkentöjä. Työpanoksellasi olet jo koulutusaikanasi varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta suomalaisten turvallista arkea.

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa ja noin vuoden kokemusta alan tehtävistä. Aiempi kokemuksesi voi olla karttunut monenlaisista sähkötöistä esimerkiksi rakentamisen tai teollisuuden saralta. Tärkeintä on kuitenkin oppimiskyky, oikea asenne ja uskallus tarttua uusiin haasteisiin, joten ethän epäröi hakea mukaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa, ja saat käytännönläheisen lisäkoulutukselle alan rautaisten ammattilaisten opissa. Koulutus toteutetaan alussa etäopintoina. Myöhemmässä vaiheessa opetusjaksoja on myös oppilaitoksen tiloissa Tampereella, jonne sinulle tarjotaan matkat ja majoitus. Suurin osa ajasta ollaan töissä verkonrakennusyhtiön työmailla. Lähiopetuksen käytännön järjestämisessä seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Kanssasi solmitaan koulutusjakson alusta oppisopimustyösuhde Baronan kanssa ja koulutuksen jälkeen tarjotaan mahdollisuus työskentelyn jatkamiseen verkonrakennusyhtiössä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

HAE TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

 

 

 

HALUATKO LISÄTIETOJA? JÄTÄ YHTEYSTIETOSI.