6 SYYTÄ HAKEA MUKAAN:

  1. Ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua ja työllistyä uuteen ammattiin

  2. Saat palkkaa koko koulutuksen ajalta

  3. Pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka

  4. Varma tulevaisuuden ala – sähköverkkojen rakentamiseen satsataan myös tulevaisuudessa

  5. Mielenkiintoiset työtehtävät sähköverkon asennusten parissa – olet arjen sankari, joka varmistaa suomalaisten kotien sähkön

  6. Olet mukana rakentamassa tulevaisuuden sähköverkkoa

HAE TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

caruna-academy-sivusto-logo (1)

TUTUSTU SÄHKÖVERKON ASENTAJAN TYÖHÖN:

Markus & lauri:

 

JUHA:

 

MARKO:

 


Lisätietoja koulutuksesta

Sähköverkkoasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Koulutuksen aikana opit oikeaoppiset ja turvalliset työskentelytavat niin vanhan sähköverkon purkamiseen kuin uuden rakentamiseen liittyen. Pääset tekemään muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennuksia ja kytkentöjä. Työpanoksellasi olet jo koulutusaikanasi varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta suomalaisten turvallista arkea.

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa ja noin vuoden kokemusta alan tehtävistä. Aiempi kokemuksesi voi olla karttunut monenlaisista sähkötöistä esimerkiksi rakentamisen tai teollisuuden saralta. Tärkeintä on kuitenkin oppimiskyky, oikea asenne ja uskallus tarttua uusiin haasteisiin, joten ethän epäröi hakea mukaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa ja saat mahdollisuuden käytännönläheiselle lisäkoulutukselle alan rautaisten ammattilaisten opissa. Koulutus toteutetaan alussa etäopintoina. Myöhemmässä vaiheessa opetusjaksoja on myös oppilaitosten tiloissa Seinäjoella ja Tampereella, jonne tarjoamme sinulle matkat ja majoituksen. Suurin osa ajasta ollaan töissä verkonrakennusyhtiön työmailla. Lähiopetuksen käytännön järjestämisen suhteen seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Kanssasi solmitaan koulutusjakson alusta vakituinen työsuhde Baronan kanssa ja koulutuksen jälkeen tarjotaan mahdollisuus työskentelyn jatkamiseen verkonrakennusyhtiön kirjoilla. Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

HAE TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

PS. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Koulutus alkaa etäopinnoilla toukokuun lopussa.

 

 

JÄIKÖ JOKU VIELÄ MIETITYTTÄMÄÄN? LAITA YHTEYSTIETOSI JA KYSY: