Meiltä löydät sinun näköisesi varastotyön! 

Jos etsit tällä hetkellä tapaa tienata, meillä on hommia sinulle ja kaverillesi!

Työsuhteen muotoja on monenlaisia kuten esimerkiksi täysaikaisia, osa-aikaisia, määräaikaisia ja keikkatyöluonteisia. Työpaikkoja löytyy erilaisissa työympristöissä joko meillä tai asiakasyrityksissämme. Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella voimme löytää sinulle sopivat työtehtävät!

New call-to-action

MIkä on VARASToTYÖ? 🤔

Vaikka varastotyö voi olla fyysistä hommaa, voi varastolla tehdä myös kevyempää työtä, kuten pientavarakeräilyä. Työympäristöjäkin on erilaisia, varastoja löytyy kylmästä lämpimään, eli pakkasesta huoneenlämpöiseen varastoon. Työtä löytyy, kuten aiemmin mainittu, useaan eri elämäntilanteeseen: osa työntekijöistämme tekee viikonloppu- tai sesonkityötä osa-aikaisesti, toiset taas työskentelevät kokoaikaisesti ja pitkäkestoisemmin. 
 

MIKSI VARASTOTYÖ ON ARVOKASTA? Monipuolinen varastotyökokemus on arvokasta työelämässä myös tulevaisuudessa, vaikka et jäisikään pitkäksi aikaa alalle. Varastotyö voi avata mahdollisuuksia myös uuteen pitkäkestoiseen työuraan logistiikka-alalla!

KENELLE VARASTOTYÖ SOPII? Varastoalan työtehtävät vaihtelevat hyvin paljon, joten varastotyötä voi löytyä kenelle tahansa – olet sitten opiskelija, työelämän alussa oleva nuori, jo työkokemusta kerryttänyt hyvä tyyppi tai työelämän konkari, alalta löytyy töitä.
Kuitenkin positiivinen ja reipas asenne vie pitkälle näissä hommissa!

MIKSI BARONA LOGISTIIKALLE TÖIHIN? Meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia ja haluamme tukea sinua työelämäsi eri vaiheissa! Työhyvinvoinnin tukeminen, kattava perehdytys ja työturvallisuus kuuluvat aina jokaiseen varastotyöhön. Arvot, joihin uskomme ovat: vastuullisuus, rohkeus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Kannattaa siis tutustua varastotyötehtäviin tällä sivustolla olevilla videoilla sekä hakea rohkeasti avoinna oleviin työpaikkoihin.
Muista vinkata meidän työmahdollisuuksistamme myös kaverillesi! 


 tutustu varastotyötehtäviin katsomalla alla olevat videot:


1) äänikeräilijä


2) ratakeräilijä


3) kukkakeräilijä


4) kontinpurkaja


5) lähettämötyöntekijä


6) lavaamotyöntekijä


7) trukinkuljettaja


8) Kalustejakelija


9) työkylässä: varastotyö


Nyt tiedät varastotyötehtävistä, joten jätä meille hakemuksesi!

 Alhaalta löydät kolme suosittua työpaikkaamme, joihin etsimme työntekijöitä.
Työpaikkailmoitukseen pääset "Lue lisää ja hae paikkaa" -painikkeesta. Tutustu ilmoitukseen ja jätä hakemuksesi pian!

Varastoduuniin_tyopaikka1

äkkilähtö
varastotyöntekijäksi

Haluatko päästä nopeasti hommiin? Suosittelemme vilkaisemaan tätä ilmoitusta! 💎Tarjoamme projektiluonteisen varastoduunin eri pituisissa työtehtävissä. Kerro meille hakemuksessa, mitä haet juuri nyt.

Varastoduuniin_tyopaikka_pakkanen

Varastotyöntekijäksi
Baronalle

👋 Oletko valmis duuniin, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tsekkaa tämä ilmoitus! Etsimme motivoituneita tekijöitä, joille voimme tarjota raskaita tai kevyitä työtehtäviä, perustehtäviä tai vaativampia esimiesrooleja. Tutustu rohkeasti!

Varastoduuniin_työpaikka3

Trukkikuski elintarvikevarastolle

Tönäri-ammattilainen, kiinnostaako vakkari duuni  Vantaan Viinikkalassa? Tarjolla kylmää kyytiä (heh), sillä etsimme trukkikuskia kylmävarastolle (+2°C). Pitkäaikainen työ on vain hakemuksen päässä, joten siirry alla olevaan painikkeeseen ja lue lisää! 👇

Lisää Baronan avoimia logistiikka-alan työpaikkoja löydät alla olevasta painikkeesta:New call-to-action


Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Barona Logistiikka on erikoistunut sisälogistiikan palveluratkaisuihin. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella löydämme sinulle sopivat työtehtävät. 💙 Voit työllistyä esimerkiksi kukkakeräilijäksi, ratakeräilijäksi, trukinkuljettajaksi, tiiminvetäjäksi tai kalustejakelijaksi. 

Seuraa somessa: IG @baronacareers ja Facebook @BaronaCareers