Hanki itsellesi timanttinen varastOtyö! 💎

Me Barona Logistiikalla tarjoamme paljon monipuolisia varasto- ja logistiikka-alan työpaikkoja erilaisissa työympäristöissä joko meillä tai asiakasyrityksissämme. Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella voimme löytää sinulle sopivat työtehtävät!

New call-to-action

MIKÄ IHMEEN VARASToTYÖ? 

Vaikka varastotyö voi olla fyysistä hommaa, voi varastolla tehdä myös kevyempää työtä, kuten pientavarakeräilyä. Työympäristöjäkin on erilaisia, varastoja löytyy kylmästä lämpimään, eli pakkasesta huoneenlämpöiseen varastoon. Työtä löytyy lisäksi useaan eri elämäntilanteeseen: osa työntekijöistämme tekee viikonloppu- tai sesonkityötä osa-aikaisesti, toiset taas työskentelevät kokoaikaisesti ja pitkäkestoisemmin. 
 

MIKSI VARASTOTYÖ ON ARVOKASTA? Monipuolinen varastotyökokemus on arvokasta työelämässä myös tulevaisuudessa, vaikka et jäisikään pitkäksi aikaa alalle. Varastotyö voi avata mahdollisuuksia myös uuteen pitkäkestoiseen työuraan logistiikka-alalla!

KENELLE VARASTOTYÖ SOPII? Varastoalan työtehtävät vaihtelevat hyvin paljon, joten varastotyötä voi löytyä kenelle tahansa – olet sitten opiskelija, työelämän alussa oleva nuori, jo työkokemusta kerryttänyt hyvä tyyppi tai työelämän konkari, alalta löytyy töitä.
Kuitenkin positiivinen asenne vie pitkälle tämän alan hommissa!

MIKSI BARONA LOGISTIIKALLE TÖIHIN? Meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia ja haluamme tukea sinua työelämäsi eri vaiheissa! Työhyvinvoinnin tukeminen, kattava perehdytys ja työturvallisuus kuuluvat aina jokaiseen varastotyöhön. Arvot, joihin uskomme ovat: vastuullisuus, rohkeus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Kannattaa siis tutustua varastotyötehtäviin tällä sivustolla olevilla videoilla sekä hakea rohkeasti avoinna oleviin työpaikkoihin.
Muista vinkata meidän työmahdollisuuksistamme myös kaverillesi! 


 tutustu varastotyötehtäviin katsomalla alla olevat videot:


1) äänikeräilijä


2) ratakeräilijä


3) kukkakeräilijä


4) kontinpurkaja


5) lähettämötyöntekijä


6) lavaamotyöntekijä


7) trukinkuljettaja


8) Kalustejakelija


9) työkylässä: varastotyö


Kun olet tutustunut varastotyötehtäviin, jätä meille hakemuksesi!

 Alhaalta löydät kolme suosittua työpaikkaamme, joihin etsimme reippaita työntekijöitä.
Työpaikkailmoitukseen pääset "Lue lisää ja hae paikkaa" -painikkeesta. Tutustu ilmoitukseen ja jätä hakemuksesi pian!

Varastoduuniin_työpaikka1

BARONALLE VARASTOTYÖNTEKIJÄKSI
eri kohteisiin

Tarjolla on kaikenlaisia varaston perustehtäviä (keräys, pakkaus, hyllytys, hinnoittelu ym.) sekä myös vaativampia hommia osaamisen mukaan. 💎 Työtehtäviä löytyy siis kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten opiskeleva, välivuotta  pitävä, juuri armeijasta kotiutunut, työtön tai työssäkäyvä hyvä tyyppi, nyt kannattaa hakea! 👍

Varastoduuniin_työpaikka2

LoGISTIIKKATYÖNTEKIJÄKSI 
HELSINKIIN

Kiinnostaako sesonkipainotteinen itsenäinen varastotyö? 🙌 Haemme asiakkaallemme Pasilaan logistiikka-alan työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin! Tehtävät sisältävät mm. kuorman vastaanottoa ja purkua, asiakaspalvelua sekä ajoneuvojen käsittelyä (B-ajokortti vaaditaan). Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, sillä saat kattavan perehdytyksen, joten hae paikkaa rohkeasti! ⚡

Varastoduuniin_työpaikka3

iltavuorovastaavaksi 
varastoon keravan alueelle

Varaston iltavuorovastaavana teet pääosin suorittavaa työtä pakkausosastolla, mutta samalla vastaat iltavuoron sujuvuudesta, ja että kaikki menee mallikkaasti loppuun päivän päätteeksi. Myöhemmin voit saada myös lisää vastuuta! Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, joten nyt on hieno mahdollisuus tarttua uusiin haasteisiin varastoalalla. Lue lisää tehtävästä ja lähetä hakemuksesi pian! 👊🚀

Lisää Baronan avoimia logistiikan työpaikkoja löydät alla olevasta painikkeesta:New call-to-action


Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Barona Logistiikka on erikoistunut sisälogistiikan palveluratkaisuihin. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella löydämme sinulle sopivat työtehtävät. 💙 Voit työllistyä esimerkiksi kukkakeräilijäksi, ratakeräilijäksi, trukinkuljettajaksi, tiiminvetäjäksi tai kalustejakelijaksi. 

Seuraa somessa: IG @baronacareers ja Facebook @BaronaCareers