Kiinnostaako sinua monipuolinen varastotyö? 

Hanki itsellesi timanttinen varastoduuni logistiikka-alalla!💎

Me Barona Logistiikalla tarjoamme paljon monipuolisia varasto- ja logistiikka-alan työpaikkoja erilaisissa työympäristöissä joko meillä tai asiakasyrityksissämme. Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella voimme löytää sinulle sopivat työtehtävät!

New call-to-action

MIKÄ IHMEEN VARASToTYÖ? 

Vaikka varastotyö voi olla fyysistä hommaa, voi varastolla tehdä myös kevyempää työtä, kuten pientavarakeräilyä. Työympäristöjäkin on erilaisia, varastoja löytyy kylmästä lämpimään, eli pakkasesta huoneenlämpöiseen varastoon. Työtä löytyy lisäksi useaan eri elämäntilanteeseen: osa työntekijöistämme tekee viikonloppu- tai sesonkityötä osa-aikaisesti, toiset taas työskentelevät kokoaikaisesti ja pitkäkestoisemmin. 
 

MIKSI VARASTOTYÖ ON ARVOKASTA? Monipuolinen varastotyökokemus on arvokasta työelämässä myös tulevaisuudessa, vaikka et jäisikään pitkäksi aikaa alalle. Varastotyö voi avata mahdollisuuksia myös uuteen pitkäkestoiseen työuraan logistiikka-alalla!

KENELLE VARASTOTYÖ SOPII? Varastoalan työtehtävät vaihtelevat hyvin paljon, joten varastotyötä voi löytyä kenelle tahansa – olet sitten opiskelija, työelämän alussa oleva nuori, jo työkokemusta kerryttänyt hyvä tyyppi tai työelämän konkari, alalta löytyy töitä.
Kuitenkin positiivinen asenne vie pitkälle tämän alan hommissa!

MIKSI BARONA LOGISTIIKALLE TÖIHIN? Meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia ja haluamme tukea sinua työelämäsi eri vaiheissa! Työhyvinvoinnin tukeminen, kattava perehdytys ja työturvallisuus kuuluvat aina jokaiseen varastotyöhön. Arvot, joihin uskomme ovat: vastuullisuus, rohkeus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Kannattaa siis tutustua varastotyötehtäviin tällä sivustolla olevilla videoilla sekä hakea rohkeasti avoinna oleviin työpaikkoihin.
Muista vinkata meidän työmahdollisuuksistamme myös kaverillesi! 


 tutustu varastotyötehtäviin katsomalla alla olevat videot:


1) äänikeräilijä


2) ratakeräilijä


3) kukkakeräilijä


4) kontinpurkaja


5) lähettämötyöntekijä


6) lavaamotyöntekijä


7) trukinkuljettaja


8) Kalustejakelija


9) työkylässä: varastotyö


Kun olet tutustunut varastotyötehtäviin, jätä meille hakemuksesi!

 Alhaalta löydät kolme suosittua työpaikkaamme, joihin etsimme reippaita työntekijöitä.
Työpaikkailmoitukseen pääset "Lue lisää ja hae paikkaa" -painikkeesta. Tutustu ilmoitukseen ja jätä hakemuksesi pian!

Varastoduuniin_tyopaikka1

vantaalle 
varastotyöntekijäksi

Tule osaksi Barona Logistiikan huipputiimiä! 👍 Tarjoamme pitkäaikaisen paikan päivävuorossa! Varastotyöntekijänä työskentelet keräilyn parissa, muun muassa korkeakeräilytrukin kanssa. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Työyhteisö on huippu ja työympäristö erittäin siisti. Kannattaa hakea siis heti! 👇💎

Varastoduuniin_tyopaikka_pakkanen

osa-aikaiseksi keräilijäksi pakkasvarastoon vantaallA

👋 Hei sinä pakkasenkestävä kaveri! 🌬️❄️ Etsimme KWH Freezelle Vantaalla sijaitsevaan varastoon osa-aikaisia keräilijöitä pakkasympäristöön (noin -25 astetta). Työvuoroja on tarjolla 1-3 krt/vko, joten tämä työ sopii loistavasti esim. opiskelijoille tai vaikkapa kevään pääsykokeisiin pänttääville henkilöille. Aiempi kokemus varastotyöstä on plussaa, mutta se ei ole edellytys, joten hae paikkaa rohkeasti! 

Varastoduuniin_työpaikka3

varastotyöntekijäksi
mänTSÄLÄÄN

Etsimme varastotyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälässä! 🙌 Jos sinua kiinnostaa pidempikestoinen kokoaikainen työ, tämä paikka voi olla juuri sinua varten! Työtehtävät pitävät sisällään mm. äänikeräilyä, lähettämötyötä ja kontinpurkua. Tehtäviin ei vaadita aiempaa työkokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Hanki itsellesi uusi työ uudelle vuodelle! 🙋‍♀️🙋‍♂️

Lisää Baronan avoimia logistiikka-alan työpaikkoja löydät alla olevasta painikkeesta:New call-to-action


Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Barona Logistiikka on erikoistunut sisälogistiikan palveluratkaisuihin. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella löydämme sinulle sopivat työtehtävät. 💙 Voit työllistyä esimerkiksi kukkakeräilijäksi, ratakeräilijäksi, trukinkuljettajaksi, tiiminvetäjäksi tai kalustejakelijaksi. 

Seuraa somessa: IG @baronacareers ja Facebook @BaronaCareers