haussa #Baronacmo

Etsimme Baronalle näkemyksellistä mielikuvien ja markkinoinnillisen kokonaisuuden kehittäjää ja johtajaa. 

Tällä videolla toimitusjohtajamme Minna Vanhala-Harmanen kertoo, millaisia odotuksia hänellä on tehtävään valittavalle henkilölle.

HubSpot Video

Unelmamme paremmasta työelämästä

Meidän maailmassamme jokainen, jolla osaaminen ja asenne ovat kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Omalla nimellään, olemuksellaan ja persoonallaan. Kaiken lähtökohtana on halu ja kyky oppia uutta.

Tämä on unelmamme. Täydellisyyteen on matkaa, mutta paiskimme joka päivä töitä unelmamme eteen. 

Viisasta on kohdata ja tunnistaa tosiasiat. Me emme ole onnistuneet kertomaan meitä ympäröivälle maailmalle kaikesta siitä, mitä jo teemme, mitä tavoittelemme ja minkä puolesta taistelemme. Henkilöstöalaan suhtaudutaan ajoittain varauksella, ja käynnissä oleva työn murros nostaa pintaan huolia ja jopa epäluuloja. Toimimme laaja-alaisesti eri toimialoilla ratkaisten työelämän moninaisia haasteita. Silti harva hahmottaa tämän, sillä moni tuntee meidät vain pintapuolin. Mielikuva meistä ei ole sitä, miten toimimme ja mitä edustamme.

Näihin haasteisiin etsimme yhdessä uuden CMO:n kanssa ratkaisuja.

Juuri tässä ja nyt, moni osa unelmastamme on jo totta: rekrytoimme, koulutamme, konsultoimme, valmennamme ja kuntoutamme. Olemme ihmisillemme työelämän kaveri työuran käänteissä ja pyörteissä. Luomme monenlaisia väyliä työhön ja tarjoamme erilaisia tapoja työllistyä. Kehitämme sitkeästi työn hakemisen ja tekemisen kokemusta ja uskomme siihen, että työ on iloinen asia ja nykypäivän työelämä voi ihan oikeasti olla onnellista ja hauskaa. Uskomme myös siihen, että kuka tahansa meistä pystyy sekä ansaitsemaan kohtuullisesti että tekemään omien arvojensa mukaista työtä.

Toimintaympäristömme on haastava, mutta samalla se on täynnä kasvua, uutta ajattelua, innostavia ihmisiä ja inspiroivia mahdollisuuksia. Nyt emme enää pärjää pelkästään omalla porukallamme, vaan etsimme uudistajien joukkoomme näkemyksellistä ja toimeenpanokykyistä #BaronaCMO:ta – Chief Marketing Officeria, jonka päävastuualueena on Baronan ja sen markkinan välinen vuorovaikutus sekä sen systemaattinen kehitys kohti unelmaamme.

kuva5_cmo

CMO:n 1+3 tärkeintä tehtävää

 • 1 Tärkein tehtäväsi on olla kannustava, eteenpäin vievä ja kaikin puolin mahtava kollega ihanille ihmisillemme, joiden kanssa tulet työskentelemään!
 • 2 Luoda ja viestiä organisaatiollemme näkemys siitä, miten mielikuvaa tulisi johtaa ja kehittää.
 • 3 Laatia yhtiöllemme markkinointistrategia ja sen mukainen toimintasuunnitelma sekä edistää sen toimeenpanoa yhdessä oman organisaatiomme ja kumppaniemme kanssa.
 • 4 Toimia tulkkina meidän sekä sidosryhmiemme välillä, jotta voimme vastata heidän tarpeisiinsa paremmin.

Tarjoamme Sinulle

 • 1 Kasvu: Kehittyvä ja kasvava tulevaisuuden ala, jossa asiakkaamme tarvitsevat meitä ja jokaisen kulman takana on uusia ja inspiroivia mahdollisuuksia.
 • 2 Merkityksellisyys: Rakennamme yksilöille onnellisempaa ja tasa-arvoisempaa työelämää. Yrityksille ratkaisumme ovat kasvun kiihdyttäjiä ja uudistumisen mahdollistajia.
 • 3 Iloa ja apinan raivoa sopivassa suhteessa: Teemme tosissamme töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää, sillä emme ole vain töissä täällä.
 • 4 Vapauden ja vastuun filosofia: Työkulttuurissamme kukin on vastuussa omasta tekemisestään ja vierastamme tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa.
 • 5 Perusasiat kohdillaan: Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa.
kuva1_cmo
kuva3_cmo

Mitä toivomme Sinulta

 • 1 Vankkaa kokemusta ja näyttöjä markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, toimeenpanosta ja markkinoinnin ja viestinnän moderneista keinoista. Kaupallista näkemystä sekä ymmärrystä siitä, miten maine ja markkinointi kääntyvät liiketoiminnaksi.
 • 2 Organisaatiollamme on syvät juuret ja vankat perinteet — hyvässä ja pahassa. Siksi odotamme valittavalta henkilöltä rohkeutta, muutosvoimaa sekä kykyä ja halua verkostoitua laajasti organisaatiomme sisällä. Toimimme Suomessa ja kansainvälisesti, joten on tärkeää, että kykenet viestimään sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 • 3 Kykyä sekä pureutua tarkemmin yksityiskohtiin että arvioida ja johtaa laajempaa kokonaisuutta. Taituruus projektien johtamisessa sisältää mielestämme myös priorisoinnin jalon taidon.

REKRYTOINNIN ETENEMINEN

 • 1 Minna vastaa rekrytointiin liittyviin puheluihin 27.6. ja 5.7. klo 12-16 välisenä aikana. Minna vastasi koostetusti tehtävään, toimintaamme ja hakuun liittyviin kysymyksiin 2.7.2019 pidetyssä AMA-webinaarissa , jonka tallenne on katsottavissa tältä sivustolta milloin vain.
 • 2 Hakuaika on päättynyt 4.8.2019 - kiitos kaikille kiinnostuneille!
 • 3 Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä tulee.
 • 4 Minna tapaa henkilökohtaisesti kandidaatteja viikolla 32.
 • 5 Järjestämme Baronan johtoryhmän ja loppusuoran kandidaattien välisiä dialogitilaisuuksia viikolla 33. Tästä kumpuavat jatkokeskustelut hoidetaan rivakasti. Tavoitteemme on edetä päätökseen elo-syyskuun vaihteessa.
kuva2_cmo

#BARONACMO AMA-WEBINAARI

Ajatuksia, toiveita ja odotuksia tulevilta kollegoiltasi

Kysyimme joiltain tulevilta kollegoiltasi, millaisen CMO:n he toivoisivat Baronan markkinoinnin puikoissa näkevänsä

 

HubSpot Video
HubSpot Video
HubSpot Video
HubSpot Video
HubSpot Video
HubSpot Video

Kiinnostuitko?

Tässä hakuohjeet pähkinänkuoressa:
 

Hakuaika: #BaronaCMO-haku on päättynyt 4.8.2019 - kiitos kaikille kiinnostusta osoittaneille ja ilmoitusta jakaneille!

Lisätiedot: Minna Vanhala-Harmanen, minna.vanhala-harmanen@barona.fi 
Puhelinajat 27.6. ja 5.7. klo 12-16 välisinä aikoina. +358 40 051 1786.

>> Katso myös vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Q&A-osiosta

>> Katso 2.7.2019 pidetyn Ask Me Anything -webinaarin tallenne

barona_building-illu_final_02

Barona

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme olla rohkaisemassa yrityksiä huomaamaan sen tärkeimmän menestystekijän: ihmisen.

Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin palvelemme muun muassa rekrytoinnissa, työnantajamielikuvan kehittämisessä, henkilöstövuokrauksessa ja työkykyjohtamisessa sekä ulkoistusratkaisuissa. Asioidessasi kanssamme, asioit aina oman toimialasi henkilöstöratkaisuihin erikoistuneen henkilön kanssa. Baronan liikevaihto oli vuonna 2018 364 M€.

Lue lisää: Barona.fi