Lähde työskentelemään ULKOMAILLE - Opit kielen ja saat työyhteisön!

Baronan asiakaspalvelukeskusten (EspanjaJoensuu, Kuusamo ja Puola) tehtävä on tuottaa erinomaisten asiakaskokemusten kautta vaivatonta ja sujuvaa arkea kuluttajille. Työ ei ole pelkästään sitä kuuluisaa puhelinmyyntiä vaan asiakaspalvelua niin chatin kuin sosiaalisen mediankin välityksellä. Kauttamme voit hakea paikkoja erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin sekä teknisen tuen työtehtäviin.

[Katso fiilistelyvideo Fuengirolasta. Sivusto ja työtehtävien esittely jatkuu alla...]

Asiakaspalvelijan työ esimerkiksi Espanjassa tarjoaa auringon ja rennon tiimin lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työnkuvan. Kun kysyimme asiakaspalvelukeskuksen työntekijöiltä itseltään, he kertoivat työn parhaiksi puoliksi yhteisön antaman avun, tekemisen meiningin sekä tehtävien selkeyden ja kirkkauden.

Fuengirolan asiakaspalvelukeskuksesta tuotamme asiakaspalvelua, kuten mm. ajoneuvojen rekisteröinti ja veroneuvontaa, vikapäivystystä, ajanvarausta, varaosamyyntiä, somepäivystystä ja perintäpalveluita. Oman tiimisi kanssa teette työtä asiakkaan tarpeen mukaan. Vapaa-ajalla ohjelmaa tarjoaa mm. Baronan oma työhyvinvoinnin konsepti Barovire ja rullalätkäjoukkue Barona.

LUE LISÄÄ AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA ALTA!


Fuengirola_palvelukeskus (4).png

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Palvelupäällikkönä toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Olet tulosvastuussa 80 henkilön yksikön toiminnasta sekä asiakkuudesta asiakassopimuksen mukaisesti. Tutustu työhön tarkemmin ja hae nyt!

Fuengirola_palvelukeskus (4).png

TILAUSKÄSITTELIJÄ

Oletko kiinnostunut erityistä tarkkuutta ja tehokkuutta vaativasta back office -työstä? Tilauskäsittelijän roolissa pääset osaksi tiimiä, joka huolehtii monipuolisista ja haastavista yritysasiakkaiden toimeksiantojen käsittelystä. Lue lisää työstä ja hae nyt!

Fuengirola_palvelukeskus (4).png

AVOIN HAKEMUS

Haaveiletko työn ja kansainvälisen kokemuksen yhteensovittamisesta? Etsitkö kiinnostavaa ja vastuullista asiakaspalvelutyötä tai tahdotko kenties edetä urallasi osaavana esimiehenä Etelä-Espanjan auringon alla?


Maailma tarvitsee rohkeita edelläkävijöitä. Niitä, jotka näkevät tuntemattomassa mahdollisuuksia. Kehittävät uusia ratkaisuja. Innovoivat uusia tapoja tehdä vanhoja asioita. Mutta ennen kaikkea niitä, jotka käyvät rohkeasti toimeen ja siirtävät oivallukset käytäntöön. Kun sellaiset ihmiset muodostavat innostuneen yhteisön, siitä voi hyötyä koko maailma. Niiltä ihmisiltä ei työ lopu koskaan

Lue lisää: www.barona.fi