Arkea Rokkaa ja Rollaa Helsinkiin!

Asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari. Sen myötä voi tarjota hyvää, jopa erinomaista palvelua. Haemme nyt Arkean uuden toimipaikan Tilkan ravintolapalveluihin uusia tekijöitä - ihmisiä jotka välittävät.   

Vastuullista Arkea

Suomalaisuus, jäljitettävyys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Haluamme edelläkävijänä vaikuttaa siihen, mitä ja miten asiakkaat syövät. Tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme ja pidämme huolta asiakkaistamme, ympäristöstä sekä henkilökunnastamme.
Lue lisää >>

Tervetuloa joukkoomme

Haemme vakituisiin työsuhteisiin palveluesimiestä, vuoroesimiestä, kokkeja sekä ruokapalvelutyöntekijöitä Arkean hoitamiin Tilkan ravintolapalveluihin, historialliseen miljööseen Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tilkan palveluvalikoimaan sisältyy hoivapuolen ruoanvalmistus, kahvila, lounasravintola ja tilaustarjoilu.

Tule mukaan rokkaamaan ja rollaamaan kanssamme - tutustu alla oleviin työpaikkoihin ja lähetä hakemuksesi, odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!


KOKKI

Työnkuvaasi kuuluu kuormien vastaanotto ja purku yhdessä kollegoidesi kanssa, lounaan esivalmistelut, valmistus ja esille laitto, tiskipisteen ylläpitoon osallistuminen.

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ

Ruokapalvelutyöntekijänä toimit osana tiimiä ja pidät huolta työtehtäviesi laadunvalvonnasta. Noudatat turvallisia työmenetelmiä ja sinulla on hymy herkässä.

VUOROESIMIES

Vuoroesimiehen työhön sisältyy päivittäisen työnjohtamisen lisäksi esimerkiksi tavaratilausten teko sekä kuormien vastaanottaminen ja purku yhdessä kokkien kanssa.

PALVELUESIMIES

Palveluesimiehenä toimit ”liikeideapäällikkönä’’ ja hoidat niin asiakas- kuin henkilöstöasioita. Alaisinasi työskentelee noin 10 ravintola-alan ammattilaista.


Arkea on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja.

Olemme läsnä asiakkaidemme arjessa 1 000 ammattilaisen voimin, tarjoten heidän käyttöönsä monialaisen osaamisemme ja ammattitaitomme sekä tinkimättömän asenteemme. Tyydymme vain parhaaseen ja tahdomme aina antaa hieman enemmän kuin meiltä pyydät. Kaikkialla toimintaamme ohjaa halu varmistaa asiakkaillemme sujuva ja viihtyisä arki.

Tarjoamme kotimaisen, nykyaikaisen ja kehittyvän toimintaympäristön, jossa myös jokaisella henkilöstömme jäsenellä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena. Tahdomme antaa jokaisella mahdollisuuden loistaa.

www.arkea.fi