tULE TÖIHIN Aidianille EDISTÄMÄÄN TERVEYDENHUOLTOA

Oletko kiinnostunut työskentelystä diagnostisten testien parissa? Oletko tarkka ja tunnollinen? Jos haluat tehdä töitä yrityksessä, jossa hyvän tekeminen on kaiken keskiössä, ja missä saat työskennellä loistavan tiimin kanssa, tämä saattaa olla tilaisuutesi!

Etsimme nyt Aidian Oy:lle Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle tuotantotyöntekijöitä eri diagnostisten testien valmistustehtäviin useisiin eri vuoromalleihin.

Tuotantotyöntekijän työ on niin tuotantokoneiden avulla kuin käsin suoritettavaa tuotteiden kappalevalmistusta, laadunvarmistusta ja pakkausta. Työ sisältää myös tuotantokoneiden puhdistamista, säätämistä, pienten häiriöiden poistamista sekä työvaiheiden dokumentointia. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. 

 

MILLAISTA HENKILÖÄ ETSIMME?

Olet sitten opiskellut ammattikorkeakoulussa tai ammattikoulussa, tämä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi. Mikään tietty koulutus ei ole edellytys tähän työhön vaan tarkkuus, tunnollisuus, hyvä oppimiskyky ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Omaat myös tietotekniset perustaidot sekä tekniikantuntemuksesi on hyvä.  

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Etsimme oma-aloitteisia motivoituneita henkilöitä, jotka sopeutuvat nopeasti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä. 

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostetussa ja menestyvässä, Suomessa toimivassa yrityksessä. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille, erityisesti perusterveydenhuollossa. 

Työ tehdään viihtyisissä tiloissa hyvässä tiimissä, missä jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaanTyöympäristö on monipuolinen ja iloinen, olet merkittävä osa kokonaisuutta ja työlläsi on aidosti merkitystä ihmisten hyvinvointiin. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme henkilökunnan harrastuneisuutta. 

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa.

 

Hae tästä Aidianille töihin

 

TUTUSTU TULEVIIN KOLLEGOIHISI

Jani Gustafsson pieni-2 Soili Perttunen - pieni-1 Virve Aallonranta pieni-1

”Tulin 18-vuotiaana tuotantoon töihin ja jäin tänne, koska ihmiset täällä tuntuvat omilta, täällä saa olla oma itsensä.”

”Parasta työssäni on ehdottomasti sen monipuolisuus, osastollamme on myös oikein hyvä henki." "Olen ollut Aidianilla vasta muutaman vuoden, mutta näen tulevaisuuteni täällä."
Jani Gustafsson huoltomies Soili Perttunen, laborantti  Virve Aallonranta, laborantti
Lue Janin tarina tästä linkistä Lue Soilin tarina tästä linkistä Lue Virven tarina tästä linkistä 

 


 

Orion Diagnostica On nyt Aidian oy!

Aidian kehittää, valmistaa ja markkinoi diagnostisia testejä ja testijärjestelmiä terveydenhuollon ammattilaisille. Toimintamme painopiste on helppokäyttöisissä ja nopeasti tuloksen antavissa point-of-care –testeissä sekä nukleiinihappotestaukseen perustuvassa uuden teknologian testeissä. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja niitä myydään maailmanlaajuisesti tytäryhtiöiden ja jakelijaverkoston kautta. Henkilöstömme määrä on noin 300 henkilöä ja ulkomaantoiminnan osuus kattaa liikevaihdostamme yli 80%.